Előfizetés nélküli Office 2024



Egyben megvásárolható lesz az Office 2024-es kiadása!


Érdekes lépést tett a Microsoft az Office 2024 csomagjával kapcsolatban, Az Office 2024 2024 névváltáson is átesik.

Az oldal tartalma:

MICROSOFT Microsoft software vásárlás, bolt ár

2024.03.25.

  1. Az Office 2024, mint alkalmazáscsomag
  2. Az érdekes változtatás
  3. Árazás, támogatás és megjelenés

Az Office 2024, mint alkalmazáscsomag

A Microsoft egy elég elterjedt terméke, az Microsoft Office idei kiadása Office 2024 néven fog futni, továbbra is az Office 365 csomag részeként fog létezni.

Office 2024 Forrás: Microsoft

Ugyanúgy fogja tartalmazni a jól megszokott alkalmazásokat, mint például a Word, az Excel, a PowerPoint és sok más. Továbbra is elérhető lesz 1 vagy többszemélyes verzióban, tartalmazni fogja a felhős tárhelyet is. Az eddig megszokott operációs rendszereken lesz elérhető, azaz Microsoft Windows 10 és Windows 11, valamint az Apple Mac. Támogatni fogja a 32 és a 64 bites rendszereket. Azonban eddig előfizetés részeként tudtuk őket hivatalosan használni.

Az érdekes változtatás

Egy jól megszokott előfizetéses modell volt eddig elérhető, amikor vásárolni szerettünk volna ilyen Office csomagot. A számtalan már meglévő előfizetésünk mellett nem mondható túl pénztárca barátnak ez a megoldás. Ebben szeretne segíteni a Microsoft.

Most az előfizetés emellett kiadnak egy egyszer megvásárolható opciót is. Ezzel a megoldással nem fog kelleni havonta vagy aki azt választja, évente fizetni a használat jogáért, viszont van egy nagyon fontos hátránya is, ami egyes felhasználók vagy vállalatok számára hátrányt jelenthet.

Funkciófrissítések

A Microsoft állítása szerint az egyszer megvásárolt verzió a későbbiekben bekerülő funkciófrissítéseket nem fogja megkapni. Ezzel kimaradhatnak olyan újdonságok, melyek az előfizetéses verzió részét képezik majd. A biztonságot érintő frissítések és a hibajavítások továbbá is elérhetőek lesznek a szoftvercsomagban.

Árazás, támogatás és megjelenés

A Microsoft az Office 2024 megjelenését követően mintegy 5 évig ígér hozzá frissítéseket. Ez sok időnek számít, ha figyelembe vesszük, hogy nagyjából 3 évente jön ki új Office csomag. Azonban ezen 5 év lejárta után semmilyen biztonsági frissítés nem fog járni a csomaghoz.

Árazás tekintetében ugyanannyiba fog kerülni ezentúl is. Továbbra is elérhető lesz az előfizetéses verzió, aki azt szeretné.

Az Office 2024-ről megjelenési dátumot egyenlőre hivatalosan nem közöltek, annyi tudni róla, hogy idén a későbbiekben fogják számunkra elérhetővé tenni. Tesztelőknek áprilisban lesz elérhető a kezdetleges, nem teljesen kész verzió.

Látogasson el webáruházunkba Microsoft szoftver termékekért!




Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.
Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450