Új Dell Inspiron 5593 otthoni notebook



Akár otthonra, akár munkára keres notebookot, az új Inspiron kielégíti elvárásait!


Ezentúl a műsorai követik Önt! 15 hüvelykes laptop, amely saját, magával ragadó élményt nyújtó személyes szórakoztató-központja, keskeny kerettel és 10. generációs Intel® processzorral.



Dell notebook (laptop), netbook, tablet, pc, szerver, kijelzők, monitorok, kiegészítők, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház 2020.08.31.

Szórakozás szünet nélkül
Keskeny keret:
A keskeny keretek a képernyőre helyezik a hangsúlyt hangsúlyozzák, így stílusosan élvezheti kedvenc műsorait, vagy dolgozhat a legújabb projektjein.
Minden szögből gyönyörű:
A tükröződésmentes, IPS (In Plane Switching, képsíkváltó) technológiával felszerelt, Full HD felbontású kijelző szinte minden betekintési szögből remek megjelenítést biztosít, így nem szükséges mindig szemből figyelnie a képernyőt.
Drámai grafika:
Az opcionális NVIDIA® GeForce® MX230 különálló grafikus kártyával extra és optimális teljesítményhez juthat a mindennapokra.
Dell notebook (laptop), netbook, tablet, pc, szerver, kijelzők, monitorok, kiegészítők, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház
Funkciókban gazdag
Kitűnő processzorok:
A 10. generációs Intel® processzorok bámulatos reakcióidőt és zökkenőmentes többfeladatos munkavégzést tesznek lehetővé.
Több memória:
Az akár 16 GB memória jóvoltából könnyedén oda-vissza válthat a megnyitott alkalmazások között.
Bőséges tárhely:
Filmjeit, fényképeit és zenéit egyaránt kényelmesen tárolhatja az akár 512 GB kapacitású PCIe félvezető-alapú meghajtókon vagy a nagy, akár 1 TB kapacitású merevlemezeken. Döntsön a félvezető-alapú meghajtókat és merevlemezeket egyaránt tartalmazó két meghajtós megoldások mellett, amely egyesíti magában a két kategória előnyeit – villámgyors működés és bőséges tárhely.
Numerikus billentyűzet:
A 10 gombos numerikus billentyűzettel egyszerűen dolgozhat.
Portok sorozata:
Csatlakozzon a HDMI-porttal TV-hez vagy monitorhoz, töltsön le képeket az SD-kártyaolvasón keresztül, és élvezze a gyors adatátviteli sebességet bármely kiegészítőjén a két 1. generációs USB 3.1 port segítségével.
Dell notebook (laptop), netbook, tablet, pc, szerver, kijelzők, monitorok, kiegészítők, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház
Dolgozzon úgy, ahogy szeret
Ujjlenyomat-olvasó:
Tapasztalja meg a teljes integrációt az opcionális, ujjlenyomat-olvasóként is szolgáló főkapcsológomb jóvoltából, mely lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel jelentkezzen be.
USB Type-C™ port:
A kizárólag NVIDIA® GeForce® MX230 grafikus kártyát tartalmazó konfigurációk esetén elérhető kényelmes (csak adatátviteli) Type-C™ port lehetővé teszi, hogy kisebb eszközöket egyszerűen és azonnal csatlakoztathasson laptopjához. (Ellenőrizze a kiválasztott konfiguráció videokártyáját.)
Háttérvilágítással ellátott billentyűzet:
Az opcionális háttérvilágítással ellátott billentyűzettel könnyen gépelhet gyenge fényviszonyok mellett, például esti repülés közben, illetve ha az ágyban szeretné használni az eszközt.
Dell notebook (laptop), netbook, tablet, pc, szerver, kijelzők, monitorok, kiegészítők, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház
Egyesítse eszközeit a Dell Mobile Connect segítségével!
Zökkenőmentes integráció a számítógép és az okostelefon között:
Több eszközhöz is hozzáférhet anélkül, hogy meg kellene osztania a figyelmét – a Dell Mobile Connect segítségével párosíthatja iOS és Android rendszerű okostelefonját laptopjával.
Kevesebb zavaró tényező:
A Dell Mobile Connect segítségével hívást kezdeményezhet, SMS-t küldhet, értesítést kaphat, sőt még tükrözheti is androidos telefonját számítógépére, hogy onnan használhassa kedvenc alkalmazásait.
Biztosítsa adatai védelmét:
Telefonja a Dell Mobile Connect pont-pont biztonságos kapcsolatán keresztül csatlakozik számítógépéhez, így adatai soha nincsenek kitéve a nem biztonságos internetkapcsolatok veszélyeinek.
Egyszerű tartalomátvitel:
Gyorsan átviheti fényképeit, videóit, zenéit és dokumentumait a számítógépről az androidos telefonokra és fordítva, bonyolult felhőalapú adattárolási szolgáltatások és nehézkes kábelek nélkül.
Dell notebook (laptop), netbook, tablet, pc, szerver, kijelzők, monitorok, kiegészítők, Klick Computer Hungary Kft. WebÁruház













Laptop webáruház, számítástechnika bolt Miskolc
Klick Computer Hungary Kft.
Dell Notebook, Asus Laptop, Számítástechnika, számítógép WebÁruház Klick Computer Hungary Kft. www.klickcomp.hu Click
Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, 3530 Magyarország
Meggyesalja utca 93.
+36 46 413 347, +36 46 505 450