Klick Computer Hungary Kft.
Tisztelt Partnerünk! Miskolc, Meggyesalja utca 93. Elérhetőségeink - telefon: +36 46 505 450, 505 451, 413 347

Klick Computer Hungary Kft. hírlevél 2012.11.13.

Akciók

Informatikai hírek



Karácsonyi ajándék ötletek 2012
Karácsonyi ajándék ötletek 2012 Hasznos számítástechnikai karácsonyi ajándékok
Készüljön a karácsonyra!
Egér, Tablet PC, E-Book, Digitális képkeret, mp3/mp4, média lejátszó, Notebook (laptop), Netbook, Babtábla, Monitor, Fényképezőgép, Hangrendszer, Wi-Fi router, Nyomtató
Részletek megtekintése  |  oldal tetejére


Microsoft Office megjelenés előtti akció!
Microsoft Office megjelenés előtti akció! Microsoft Office megjelenés előtti akció!
Egyet fizet. Kettőt kap!
Az új Office megjelenését megelőzően a Microsoft akciót indít az Office 2010-es változatát megvásárló felhasználók számára.
Részletek megtekintése  |  oldal tetejére


Acer Veriton L számítógép
Acer Veriton L számítógép A nehéz irodai feladatok hatékony ellátására tervezett, helytakarékos Acer Veriton L sorozat a prémium minőségű és környezetbarát alkatrészeket létfontosságú szoftveralkalmazásokkal kombinálja.
Részletek megtekintése  |  oldal tetejére


Acer Veriton N számítógép
Acer Veriton N számítógép Lenyűgöző drágakő dizájn, rendkívül kompakt forma faktor, nagyszerű teljesítmény plusz menedzsment és biztonsági tulajdonságok: az új Acer Veriton N sorozat rendelkezik minden hozzávalóval, hogy optimális számítástechnikai teljesítményt nyújtson alacsony karbantartási költség és energiafogyasztás mellett.
Részletek megtekintése  |  oldal tetejére


Megjelent a Microsoft Windows 8
Megjelent a Microsoft Windows 8 Az új Windows rendszer használatára tervezett számítógépek beépített alkalmazásai megjelennek a kezdőképernyőn, és segítségükkel kapcsolatban maradhat azokkal, akik igazán fontosak Önnek. Az élő csempék révén az alkalmazások, az ismerősök és a webhelyek csupán egy érintésre vannak, így mindig a legfrissebb információkkal rendelkezhet azokról a dolgokról, amelyek igazán érdeklik Önt.
Részletek megtekintése  |  oldal tetejére


A Samsung keresi hazánk Angry Birds bajnokát!
A Samsung keresi hazánk Angry Birds bajnokát! Az új Windows rendszer használatára tervezett számítógépek beépített alkalmazásai megjelennek a kezdőképernyőn, és segítségükkel kapcsolatban maradhat azokkal, akik igazán fontosak Önnek. Az élő csempék révén az alkalmazások, az ismerősök és a webhelyek csupán egy érintésre vannak, így mindig a legfrissebb információkkal rendelkezhet azokról a dolgokról, amelyek igazán érdeklik Önt.
Részletek megtekintése  |  oldal tetejére
(Amennyiben nem korrekt a megjelenítés, tekintse meg hírlevelünket honlapunkon.)
Köszönjük türelmét és megértését! Véljük, hogy Önnek is hasznos információkkal szolgálhatunk. Elnézését kérjük, amennyiben levelünkkel zavartuk. Ha a jövőben nem kíván a Klick Computer-től levelet kapni itt leiratkozhat: Hírlevélről leiratkozás.  Ha már vásárolt a Klick-ben, vagy igénybevette szerviz szolgáltatásunkat Hírlevélről leiratkozás adatlap módosítással.