Kellemes, meghitt karácsonyi ünnepeket
és
 sikerekben gazdag, boldog Új évet kíván
a Klick Computer Hungary Kft. csapata

Klick Computer Hungary Kft. Hírlevél 2007.12.21

Hírlevél Tartalomjegyzék

 

Klick Computer Hungary Kft. Hírlevél - Hírek Gyártóink ( Acer, Asus, Intel, ...) birodalmaiból, Techikai újdonságok a notebook ( laptop ) világból és aktuális ajánlatainkból   Ismét elindult az Eredeti Windows, valódi előny program!

Évről évre egyéni és üzleti felhasználók millióinak okoznak kárt a jóhiszeműen vásárolt, ám valójában hamisított szoftverek. Sok vállalkozás, amely jogtiszta szoftvert forgalmaz, nehezen veszi fel a versenyt a hamisított szoftverek mesterségesen alacsony áraival. A hamis szoftver használata kockázatos, hiszen a felhasználó adott esetben csökkentett minőségű terméket kap, amely biztonsági veszélyeknek lehet kitéve, és rosszindulatú vagy hiányos kódokat tartalmazhat.
További információkért kérjük
olvassa el az Eredeti Windows, valódi előny programot.
Tartalomjegyzék )
 

Klick Computer Hungary Kft. Hírlevél - Hírek Gyártóink ( Acer, Asus, Intel, ...) birodalmaiból, Techikai újdonságok a notebook ( laptop ) világból és aktuális ajánlatainkból   CorelDRAW X3 magyar szoftver akciók

A CorelDRAW Graphic Suite X3 egyesíti a CorelDRAW X3, CorelPHOTO-PAINT X3, a CorelCAPTURE X3 és CorelPowerTRACE X3 szoftvereket és 40 teljesen új funkciót, valamint több mint 400 továbbfejlesztést és javítást tartalmaz. A továbbfejlesztett CorelPowerTRACE a legjobb vektorizáló szoftver a piacon. Újdonságok továbbá a védelemmel ellátott PDF dokumentumok készítése, a RAW fájl támogatás (Pixmantec RawShooter révén). Az új Corel már a következő fájl formátumokat is támogatja: Adobe Illustrator, Adobe PhotoShop, Corel Paint Shop Pro, Microsoft Office, PDF. A könnyebb választás érdekében, kérjük tekintse meg a CorelDRAW Graphics Suite X3 csomagjainkat.
Tartalomjegyzék )
 
 

Klick Computer Hungary Kft. Hírlevél - Hírek Gyártóink ( Acer, Asus, Intel, ...) birodalmaiból, Techikai újdonságok a notebook ( laptop ) világból és aktuális ajánlatainkból   Legalizálja most Adobe szoftvereit és egy iPodot kap ajándékba!

Miért érdemes eredeti Adobe szoftvert használni?
  • példát mutathat üzleti partnereinek és alkalmazottainak,
  • igényt tarthat a szoftverhez kapcsolódó ingyenes terméktámogatásra,
  • biztos lehet abban, hogy adatai biztonságban vannak,
  • a kedvezményes frissítéseknek hála megbízható szoftverekkel dolgozhat,
  • teljes értékű szoftverekkel növelheti teljesítőképességét, jobban kihasználhatja erőforrásait,
  • szakmai partnerre találhat a világ vezető design szoftvereit gyártó Adobe-ban,
  • nem kell félnie az illegális szoftverhasználat jogi következményeitől

  • Tartalomjegyzék )
     

    Klick Computer Hungary Kft. Hírlevél - Hírek Gyártóink ( Acer, Asus, Intel, ...) birodalmaiból, Techikai újdonságok a notebook ( laptop ) világból és aktuális ajánlatainkból   Microsoft Office 2007 akció

    "Kisvállalatokra szakosodott tudás" A Microsoft Office 2007 a jelenleg forgalomban kapható legújabb Office verzió, amit a Microsoft kifejezetten a kisvállalatok munkájának támogatására fejlesztett ki. Most akciósan kínáljuk bizonyos változatait, tekintse át, miért is érdemes most vásárolni a  Microsoft Office 2007 FPP (dobozos)  terméket.
    Tartalomjegyzék )
     

    Klick Computer Hungary Kft. Hírlevél - Hírek Gyártóink ( Acer, Asus, Intel, ...) birodalmaiból, Techikai újdonságok a notebook ( laptop ) világból és aktuális ajánlatainkból   Karácsonyi Acer és Asus újdonságok

    Az Acer a számítástechnikai cégek élvonalába tartozik, a világ harmadik legnagyobb PC gyártója. Kíváló minőségű számítástechnikai eszközöket, valamint a legjobb és leghatékonyabb megoldások széles választékát kínálja , amelyek megfelelnek a legszigorúbb üzleti követelményeknek is. A több éves tapasztalat a számítástechnikai termékek fejlesztésében és gyártásában az Acer-t egy irigylésre méltó pozícióba helyezte. Nem csak a a legújabb ipari szabvány alkalmazások terén, hanem a legfejlettebb multimédia, hálózati, és kommunikációs technológiák terén is, amelyek biztosítják a magas szintű szervíz és technikai hátteret az eladás után is.
    Tartalomjegyzék )
     

    Klick Computer Hungary Kft. Hírlevél - Hírek Gyártóink ( Acer, Asus, Intel, ...) birodalmaiból, Techikai újdonságok a notebook ( laptop ) világból és aktuális ajánlatainkból   Igazi különlegesség az Asus kínálatában

    Előfordult már hogy azt gondoltad, a notebookod túl nagy és megszakadsz a sok cipekedéstől? Soha többé nem fogod érezni, hogy a laptopod csak fölösleges kolonc a nyakadon! Megszületett a vadonat új PC irányzat. Nézd meg ezt a forradalmi terméket. Nem laptop, nem notebook, de nem is UMPC (ultra mobil PC). Valami egészen más!
  • Easy to Learn - Easy to Work - Easy to Play! Tanulj - Dolgozz - Játssz - Egyszerűen! Az Asus-tól, a világ egyik legelismertebb notebook gyártójától!

  • Tartalomjegyzék )
     

    Klick Computer Hungary Kft. Hírlevél - Hírek Gyártóink ( Acer, Asus, Intel, ...) birodalmaiból, Techikai újdonságok a notebook ( laptop ) világból és aktuális ajánlatainkból   Általános információk

    Mit takar a az Akció a WeBBolt menüjében? Kéthetente új kínálattal várjuk partnereinket. Az akciós termékek árai 2-3% megtakarítást is hozhat Önnek! Ez egy kiszámítható akció : Klick Computer Hungary Kft. Akció oldala  ( Acer notebook, Asus laptop, PDA, projektor, monitor szerepel itt általában.) Érdemes kéthetente felkeresni az oldalt.
    Érdemes megtekintenie az oldalt, mert bővítettük. Helyet kapott rajta a termékek toplistája és a legkelendőbb notebook ( laptop )-ok listája is. Ajándék választáshoz ár szerint lehetséges a termékek kategorizálása. Amennyiben csak az újdonságainkat szeretné áttekinteni, akkor is érdemes ide klickkelnie.
    Tartalomjegyzék )
     

     

    Ádám Gábor

    ügyvezető igazgató

     

    Klick Computer Hungary Kft.

    3531 Miskolc, Győri kapu 57.

    Web: www.klickcomp.hu

    mail: sales@klickcomp.hu

    Minőségirányítási rendszerünk:

    Microsoft Kisvállalati Termék Specialista